BINE ATI VENIT!

elefant.ro a> fashiondays.ro

LADA CU ZESTRE Boutique

miercuri, 2 martie 2016

Azi este despre...VERDE..."CULOAREA SPERANTEI" (Vine, vine primavara...)



Verdele este culoarea sensibilitatii si compasiunii. Reflecta cresterea, simpatia si calmul. Poate indica o persoana de incredere, deschisa la minte si pe care te poti baza. Verdele stralucitor cu nuante de albastru in aura cuiva va arata puteri tamaduitoare. Este o culoare a bunastarii, fortei si prieteniei. Nuantele inchise sau tulburi de verde pot reflecta nesiguranta sau zgarcenie. Verdele tulbure reflecta deseori gelozie si un caracter posesiv.



Efectele culorii verde
Culoarea verde destinde considerabil atat fizicul, cat si psihicul. Ea ne permite sa echilibram  structura somatica cu cea psihica si face posibila o rapida diminuare a stresurilor, precum si anihiarea nelinistilor.
Culoarea verde este utilizata cu succes in lupta impotriva iritabilitatii. Aceasta culoare este marele calmant al celor iuti la manie sau irascibili si al nervosilor cronici.
In plus, culoarea verde permite o prompta schimbare a ideilor, fiind foarte utila in acest sens mai ales in cazurile de obsesie (tulburare a vointei observabila la degenerati sau la cei cu tulburari mentale care consta intr-o predominare a unei idei fixe, sau chiar impotriva vointei subiectului; in multe situatii, obsesia se prezinta ca o frica sau ca un impuls coplesitor care se impune mentalului in mod tiranic, provocand o senzatie de angoasa).
Efectele fiziologice ale culorii verde:
 scade presiunea sanguina, dilata vasele capilare.
Efectele psihologice ale culorii verde:
 liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, contemplare, abundenta de asociatiii mentale de idei, fantezie, culoare rece, placuta, odihnitoare si calma, impresie intensa de prospetime, faciliteaza deconectarea nervoasa, senzatie de departere in spatiu.


Indicatiile terapeutice ale culorii verde:
- cancer,
- carcinom la san ( tumoare),
- dureri de cap, dureri de cap nevralgice,
- erizipel,
- gripa,
- hipertensiune,
- insomnie,
- nevralgie,
- raceala la cap,
- sifilis,
- tulburari cardiace,
- ulcer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu